Camila Cabello: Fifth Harmony drama je završena!

Camila Cabello i ostatak devojaka iz Fifth Harmonyja imale su užasne sukobe u prošlosti. Dok je Camila tvrdila da je ostatak grupe znao da ona odlazi, druge devojke govorile su da je ona lažljivica i sve to se pretvorilo u vrlo ružna saopštenja preko interneta. Ipak, Camila tvrdi da je to stvar prošlosti!

“Mislim da je sad sve dobro”, priča ona u intervjuu za Marie Claire magazin i čak dodaje da se srela sa Normani na dodeli Billboard Music Awardsa u maju! “Videla sam Normani tamo, obe smo prišle jedna drugoj. Rekla sam joj, ‘Želim da znaš, stvarno se nadam da ćemo moći da prevaziđemo ovo. Jako sam srećna zbog drugih devojaka, i nadam se da ćeš im reći da im želim sve najbolje.’ Ona mi je rekla, ‘Jako sam ponosna na tebe’. Čini mi se da je sve u redu.”

Camila kaže da joj se Normani čak i poverila jer je nesigurna u sebe sad kad je i ona na početku solo karijere. “Rekla sam joj, ‘Do sledeće godine bićeš skroz u redu. Razbijaš, jako sam srećna zbog tebe. Jako sam uzbuđena da vidim šta ćeš uraditi sa tvojom muzikom.'”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandrin blog: Moje najdraže kombinacije poznatih ličnosti

2 thoughts on “Camila Cabello: Fifth Harmony drama je završena!

  1. Slažem se da je jako ružno ono što su pricale jedna o drugoj na internetu ali je sada sve to prošlo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.