Smehotresno: One Direction i Fifth Harmony ludo se zezaju na AMA 2015!

01

Na nedavno održanim dodelama American Music Awards, dve najuspešnije grupe koje su proizašle iz šoua The X Factor udružile su se na najbolji mogući način!

Članovi bendova One Direction i Fifth Harmony sedeli su jedni kraj drugih tokom legendarne ceremonije, a foto-sesija koje je iz toga proistekla istovremeno je zadivljujuća i urnebesna.

Odmah na početku, Camila je potpuno zaboravila na činjenicu da prva fotka mora biti ozbiljna, te je Harryju držala magareće uši.

02

Onda je Louis počeo da upire prstom na Normani…

03

…našta ga je ona dodirnula prstom po licu.

04

A Harry je bio ili lično uvređen što Normani pipka facu njegovog ortaka iz benda ili je video nešto neobično van kadra.

05

Potom se Hazza intenzivno zagledao u Louisovo lice (ne izvlačite iz ovog nikakve zaključke o Larryju, u pitanju je verovatno bila samo šala).

06

Na kraju su se svi primirli, a Camila i Niall prisećali su se vremena kad su se vozili segvejem u bekstejdžu, i potom pozirali za ovu kul fotku:

07

Na kraju, pitamo se da li bi pre 1D pauze moglo doći i do snimanja zajedničke pesme ova dva benda? Nije da tražimo previše. 🙂

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zgrabila ga ne i pušta: Directionerka ne može da se odlepi od Harryja (video!)

One thought on “Smehotresno: One Direction i Fifth Harmony ludo se zezaju na AMA 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.