Famoza na Balkan Tube Festu: Reportaža i intervjui sa zvezdama!

Čitav region može biti ponosan što imamo manifestaciju kao što je Balkan Tube Fest a koja je i ove godine okupila veliki broj učesnika i posetilaca. Kao najveći teen portal naravno da je Famoza bila na licu mesta i zabeležila kadrove!

Naravno, osim što ćete videti kako je sve izgledalo ispred i unutar Sava centra, naša Jelena Kosara uradila je i nekoliko intervju sa jutjuberima! Ideja je da pričamo sa zvezdama naše scene sa kojima nismo radili intervjue prošle godine pa su tu Milica Kanić, Zija, Cone i Mila Antonović!

Naši utisci sa ovogodišnjeg BTF-a su odlični – mislimo da će vam i ovi kadrovi potvrditi da je to događaj koji nikako ne treba propustiti ako ste u prilici da odete na njega! Svi jutjuberi bili su jako ljubazni i spremni za selfije i autograme tako da verujemo da su svi otišli kući zadovoljni!

Autor: Famoza.net
Foto: Famoza

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mila Antonović predstavila svog "muža": Prodata sam mu za 400 krava!

One thought on “Famoza na Balkan Tube Festu: Reportaža i intervjui sa zvezdama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.