Blistava noć: Taylor Swift najavila novo poglavlje u svojoj karijeri!

Taylor Swift i Swiftieji dugo će pamtiti prethodnu noć! Ne samo da je ona osvojila tri priznanja, uključujući ono za najboljeg izvođača godine i pritom oborila rekord po broju osvojenih nagrada, već je i najavila da neće ići na pauzu, jer već nešto sprema!

Primajući nagradu za turneju godine, Tay je rekla, “Hvala mojim drugaricama sa turneje, Charli XCx i Camili Cabello… hoću i da se zahvalim mojim plesačima, pomoćnim vokalima i bendu. Međutim, najviše želim da se zahvalim fanovima. Da niste hteli da se družite sa nama, ne bismo imali ovakvu turneju koja je punila stadione. Hvala vam za sve, volim vas ljudi.”

Ipak, bilo je još zanimljivije kad je držala govor za omiljeni pop ili rok album, jer je tad najavila da sledi nešto novo! “Ljudi, ja uvek gledam na albume kao na poglavlja mog života. Jako sam srećna što vam se sviđa ovo. Međutim, moram biti iskrena u vezi nečega – još više sam uzbuđena zbog sledećeg poglavlja!” Poruka je jasna, novi album je očigledno u pripremi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billboard muzičke nagrade: Osam nominacija za Justina Biebera, u konkurenciji i Sel, Ari, Tay, Demi, Shawn, Camila...

3 thoughts on “Blistava noć: Taylor Swift najavila novo poglavlje u svojoj karijeri!

  1. Ovo je sjajna vijest, poznavajući Tay sledeći album će isto biti spektakl 😄. Ali nekako čisto sumnjam kao Reputation, mislim da se u "eri zmije" defintivno nadmašila po svemu 🐍🖤.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.