Pozvani ste na druženje: Nađa Stanojević, Marija Pantin, Andrija Jo i Nenad&Zija na Famozinom štandu na BTF-u!

pjimage

Famoza je i prethodne godine bila na Balkan Tube Festu, ali na ovogodišnjem izdanju bićemo mnogo prisutniji! Kao što sve najavili, naš portal imaće svoj štand na ovoj velikoj manifestaciji a danas otkrivamo da ćete na njemu moći da se družite sa našim YouTube zvezdama, Nađom, Zijom, Nenadom, Andrijom i Marijom!

Nenad&Zija biće na Balkan Tube Festu u subotu a Nađa, Andrija Jo i Marija oba dana, tako da je svejedno kad dolazite ukoliko želite da upoznate njih troje. Ovo će biti odlična prilika za selfi sa njima ali i mogućnost da im postavite neko pitanje! Famozin štand biće na BTF-u svakog dana od 12-18h časova a ono što već sad može da kažemo jeste da će se Nenad, Zija, Andrija i Nađa s vama družiti u subotu od 14-15h a u nedelju u isto vreme ponovo će biti tu Andrija i Nađa.

Naravno, na štandu će dobar deo vremena biti i ekipa koja radi Famoza.net – urednik portala Vladimir Dolapčev koji će odgovarati na sve što vas interesuje vezano za sajt i pretpostavljamo vama najinteresantniju temu – koncerte. Zato, pripremite pitanja! Ah da, obećali smo vam još nešto – spremamo vam i veoma vredne nagrade a šta je tačno u pitanju, otkrivamo vam već u petak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nađa Stanojević i Andrija Jo, Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Andrija Jo je tema Alininog kviza!

5 thoughts on “Pozvani ste na druženje: Nađa Stanojević, Marija Pantin, Andrija Jo i Nenad&Zija na Famozinom štandu na BTF-u!

  1. Ja nazalost ne dolazim na BTF ali nadan se da ce mo se sledece godine videti

  2. Dolazim na BTF i baš danas krećem za Beograd, jedva čekam da vas vidim i upoznam. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.