Famoza sa Va Vanom, Leni, Stuberima, Leom Stanković… Kako je izgledao Balkan Tube Fest iz ugla njegovih zvezda?

Famoza ekipa bila je na Balkan Tube Festu 2016 a susret novom izdanju koje je već u junu, spremili smo vam podsećanje na ono što se dešavalo prošle godine i to kroz razgovor sa zvezda kao što su Leni iz Yassersteina, Va Vana, Stuberi, Lea Stanković ili SerbianGamesBL.

BTF 2016 trajao je duplo duže od prvog izdanja i okupio je rekordan broj posetilaca a na ovom izdanju prvi put se pojavila i Famoza sa svojim štandom gde smo vam delili vredne nagrade ali i omogućili da se družite sa Andrijom Jo, Nađom Stanojević ili Nenadom i Zijom a tu je bila i naša voditeljka i glumica, Marija Pantin.

Famoza će se potruditi da bude prisutna i na narednom izdanju festivala a ujedno ćemo vam ponovo spremiti nagrade koje će vas nadamo se zainteresovati. Do tad, podsetite se kako je sve to izgledalo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvanični nacrti: Ovako će izgledati Balkan Tube Fest 2016! (video)

3 thoughts on “Famoza sa Va Vanom, Leni, Stuberima, Leom Stanković… Kako je izgledao Balkan Tube Fest iz ugla njegovih zvezda?

  1. Ove godine,mene očekujte na festivalu.?
    – famozo ne razumem o kakvim nagradama je reč ? c;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.