Imala je samo 22 godine: Influenserka poginula u tragičnoj saobraćajnoj nesreći

Još jedna saobraćajna nesreća odnela je život mladoj brazilskoj influenserki Júliji Hennessy Cayueli koja je imala samo 22 godine. Kako prenose vesti, ona je preminula 16. jula kada je na autoputu u Sao Paolu naletela motorom na kamion i sudarila se. Slična nesreća dogodila se jednoj jutjuberki koja je za svoj rođendan dobila električni trotinet i u pokušaju da ga isproba na ulicama Londona naletela je na kamion i poginula. Tragično!

Júlia se vozila motorom sa svojim suprugom Danielom Cayuelom kada su se sudarili sa kamionom. Sumnja se da je kamion prelazio trake kada je njihov motor udario u bok vozila, ali slučaj je još uvek pod istragom. Júlia je momentalno prebačena helihopterom u bolnicu gde je kasnije i umrla, a njen muž je takođe prebačen u bolnicu gde je operisao rame.

Dan pre nesreće par je objavio fotografiju na Instagramu kako poziraju sa kacigama i moto jaknama uz opis ”Život je kratak, budimo ludi.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Júlia Hennessy Cayuela (@juliahennessy)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Júlia Hennessy Cayuela

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.