Ima nade za nas: Shawn Mendes na leto peva na festivalu u Mađarskoj!

Mađarski Sziget festival svake godine dovodi izuzetno popularne muzičare u naš region a naredno izdanje će biti interesantnije nego ikad, dobrim delom i jer će ugostiti Shawna Mendesa!

Shawn je to objavio i na svom Instagramu a ono što za sad znamo jeste da će Shawn na sceni biti 13. avgusta, kao glavna zvezda dana. Interesantno, pored njega isto veče nastupiće i DJ Kygo odnosno MØ koju znamo po hitovima “Lean On” i “Cold Water” sa Justinom Bieberom! Najveći problem u svemu nije to što je festival u Budimepešti već cena karata. Dnevna ulaznica je čak 70 evra a za taj novac možete ići sva četiri dana na Exit!

Ipak, upravo zahvaljujući tome što su ulaznice skupe, Sziget i može da dovede daleko zvučnija imena od Exita i drugih festivala u našem regionu. Dovoljno je da vam spomenemo da će na sceni sem Shawn, Kyga biti takve zvezde kao što su Kendrick Lamara, Dua Lipa ili Zara Larsson. Mi se ipak nadamo da će Exit kao zvanično najbolji festival u Evropi uspeti da ga dovede ili da će to učiniti neki od drugih organizatora iz regiona! Famoza će sa svoje strane uraditi sve što je moguće iako to u ovom momentu i nije mnogo.

Pročitajte još  Shawn Mendes: Biebs je sjajan, ljudi su sve protumačili pogrešno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ima nade za nas: Shawn Mendes na leto peva na festivalu u Mađarskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.