Ne zaboravlja korene: Jimin iz BTS doneo poklone učenicima svoje osnovne škole!

Jedna od najlepših strana toga kad ste uspešni i bogati jeste što možete mnogo da pomognete drugima i podelite svoju sreću! Tako razmišlja i Jimin, član megapopularnog k-pop sastava BTS koji je častio decu iz svoje osnovne škole!

Zapravo, osnovna škola Hoedong je zauvek zatvorena 20. februara nakon 36 godina rada a na ceremoniji mature poslednje generacije, Jimin je donirao svakom učeniku potpisan BTS CD a platio je i sve troškove za uniforme učenika koje su inače obavezne. Kako se navodi, Jimin je ovo isto več uradio prošle godine, čim je saznao da će škola prestati sa radom.

Jimin nije bio na ceremoniji ali se tu pojavio njegov otac koji kaže da mu je teško što škole više neće biti. “Gledao sam Jimina kako maturira ovde pre 10 godina a kad samo pomislim da ove škole više neće biti, suze mi krenu na oči.”, kaže on.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Potvrđeno! Cineplexx će prikazivati BTS koncert u Srbiji, samim tim i zemljama regiona!

2 thoughts on “Ne zaboravlja korene: Jimin iz BTS doneo poklone učenicima svoje osnovne škole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.