Lorena nam predstavlja svoj Instagram profil posvećen Tini – wow.tinita

Napravila sam ovaj instagram profil jer jako volim Tini. Nadam se da ce mozda primjetit moj profil.? Najviše postavljam slike od Tini, ali nekada postavljam slike i od nekog iz Violette. Aktivna sam svaki dan, na dan postavljam dosta slika. ❤

Instagram: wow.tinita

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ana nam šalje sjajan veliki Test o Tini, sa objašnjenima odgovora!

One thought on “Lorena nam predstavlja svoj Instagram profil posvećen Tini – wow.tinita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.