Zlatan Ibrahimović o EXIT-u: “Uživajte u festivalu slobode, sledeće godine možda ja nastupim!” (video)

Jedna od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena Zlatan Ibrahimović obratio se ljubiteljima EXIT festivala u video poruci i pozdravio ih u duhu ovogodišnje teme festivala “EXIT Freedom”! “Zdravo moji prijatelji, uživajte u festivalu slobode! Moje ime zvuči kao veliki bend, pa možda sledeće godine ja budem hedlajner”, u svom stilu se našalio popularni švedski fudbaler bosanskog porekla!

Njegova poruka biće emitovana pred početak i na poluvremenu utakmica iz završnice Svetskog prvensta u fudbalu koje će festivalska publika moći direktno da gleda na ogromnom LED ekranu u VISA FIFA World Cup zoni smeštenoj u festivalskom kampu na novosadskom Štrandu.

U specijalnoj VISA FIFA World Cup zoni između utakmica posetioci će moći da uživaju uz dnevne žurke u organizaciji AS FM radija, a takmičarski duh u pauzama da prenesu na postavljeni stoni fudbal! Posetioce očekuju i dodatne igre i VISA aktivacije uz mogućnost fotografisanja sa maskotom FIFA World Cup 2018. Na ovo masovno gledanje utakmica u društvu više hiljada ljubitelja fudbala, pozvani su ne samo kamperi, već i svi posetioci popularnog novosadskog kupališta Štrand!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje nova era Dance Arene na Exitu koju pokreće najjača TECHNO postava do sada!

One thought on “Zlatan Ibrahimović o EXIT-u: “Uživajte u festivalu slobode, sledeće godine možda ja nastupim!” (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.