I MM tim morao da se oglasi povodom Amalie Snøløs!

Činjenica da manekenka i fudbalerka Amalie Snøløs dane provodi u kući Marcusa i Martinusa izaziva mnogo pažnje, pa je nakon svega morao da se oglasi MM tim, ali i ona sama. Naravno, razlog su brojna pitanja fanova u vezi toga u kakvom su oni odnosu.

“Da li se nešto dešava između njih”, pita se jedna MMerka a druga konstatuje, “Mnogo je čudno što je ona sa njima danima.” Naravno, ne misle svi da je ona devojka nekome od njih dvojice, ali veruju da sve ovo znači kako oni planiraju neki vid saradnje! Ipak, govoreći za Nettavisen, menadžerka momaka ističe da se ne dešava baš ništa! “Ovo je privatna poseta”, objašnjava Marte Schei.

Oglasila se i Amalie koja ističe da bila svesna toga da njen boravak kod momaka odmah pokrenuti razne priče. Upravo zato, one joj i ne smetaju. “Ja stvarno ne razmišljam o tome šta se priča. Mi nismo u vezi”, rekla je ona. “Mi smo tri bliska prijatelja. Zajedno radio za EA uz neke druge stvari”. Upravo je posao ono što je njih spojilo, a činjenica da Amalie odlično igra fudbal na vrhunskom nivou ali i da voli FIFA bio je dovoljan razloga da je Marcus i Martinus zavole!

Interesantno je da je na neki način Amalie zapravo šef Marcusu i Martinusu! Naime, njih dvojica su od prošlog leta ambasadori FIFA fudbalskih igara, a ona je u to ušla u oktobru mesecu, kao programski menadžer! To znači da Amalie smišlja nove načine za promociju, a da Marcus i Martinus snimaju to što je ona zamislila. Momci mogu biti prezadovoljni što imaju šefa sa kojim mogu toliko opušteno da druže i nema sumnje da bi oni želili da sve to samo potraje što duže! Braći i pored toga prioritet ostaje muzička karijera, dok svi očekujemo da oni najave prvi singl sa novog albuma!

Pročitajte još  Određuje li septembar sudbinu koncerta Marcusa i Martinusa u BiH?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Amalie Snøløs

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.