Selena Gomez zakazala nastup na sajmu stoke!

Selena Gomez već tri godine nije bila na turneji, pa nije ni čudo što se fandom jako raduje tome što je ona zakazala novi nastup i to za 6. mart 2020. godine na prilično neobičnom mestu – na sajmu stoke u Hjustonu, u njenoj rodnoj američkoj državi Teksas. Ipak, to je mesto gde je ona uvek volela da drži koncerte!

Ovaj stočni festival je najveći na svetu, a oni koji će zbijati šale na račun Sel treba da znaju da ovo mesto prima 76.000 ljudi i da su uslovi besprekorni. Sel je već nastupala na istom mestu 2011. i 2014. godine, a to su činile i brojne druge velike zvezde, poput Beyonce.

Njen nastup zakazan je za 6. mart 2020. godine, ali interesantno, prodaja karata neće početi pre polovine januara, odnosno tek kad svi izvođači budu najavljeni. Za nas ovo može biti ohrabrenje da Sel narednu godinu planira da posveti upravo nastupima, odnosno turneji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Coach

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #165 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.