Selena Gomez zakazala nastup na sajmu stoke!

Selena Gomez već tri godine nije bila na turneji, pa nije ni čudo što se fandom jako raduje tome što je ona zakazala novi nastup i to za 6. mart 2020. godine na prilično neobičnom mestu – na sajmu stoke u Hjustonu, u njenoj rodnoj američkoj državi Teksas. Ipak, to je mesto gde je ona uvek volela da drži koncerte!

Ovaj stočni festival je najveći na svetu, a oni koji će zbijati šale na račun Sel treba da znaju da ovo mesto prima 76.000 ljudi i da su uslovi besprekorni. Sel je već nastupala na istom mestu 2011. i 2014. godine, a to su činile i brojne druge velike zvezde, poput Beyonce.

Njen nastup zakazan je za 6. mart 2020. godine, ali interesantno, prodaja karata neće početi pre polovine januara, odnosno tek kad svi izvođači budu najavljeni. Za nas ovo može biti ohrabrenje da Sel narednu godinu planira da posveti upravo nastupima, odnosno turneji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Coach

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selena Gomez je tema kviza koji nam šalje Nevena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.