Kylie Jenner časti Evropu novom kolekcijom kozmetike!

Za Kylie Jenner su šminka i proizvodi za negu kože čitav život – ne samo da Kylie voli da se skocka (retko je vidimo bez šminke), već je od ovih proizvoda ona stvorila imperiju vrednu milijardu dolara, što je prilično velika suma za mnoge i u Americi! Ona sada jedan specijalni jubilej želi da proslavi tako što će obradovati evropske fanove i njima takođe pružiti priliku da nabave proizvode!

Naime, Kylieina “Kylie Skin” linija izašla je pre tačno godinu dana, tako da Kylie želi da časti i fanove u Evropi, koji sada mogu ove proizvode da nabave preko Douglas Cosmeticsa. “Jako sam uzbuđena da vam saopštim da će ‘Kylie Skin’ biti na Douglas Cosmeticsu zvanično od 22. maja, što je posebno jer je tada godinu dana od osnivanja. Tako da, ljudi, hvala vam na podršci, jedva čekam da budete u mogućnosti da kupite moje proizvode onlajn” poručila je Kylie u videu za koji se posebno sredila i skockala kao i uvek!

Kylie je takođe kao i svi mi dosta vremena provodila kod kuće, a u Americi će ljudi očigledno i dalje još dosta ostati zatvoreni, tako da sve što im ostaje je da u svom domu budu produktivni – Kylie očigledno jeste bila produktivna, jer kao što vidite na slici ispod, ona je svoj veš organizovala po bojama i uredno ga savila! Često čujemo da u karantinu svi preslažu ormare iz dosade, a Kylie je osim veša slagala i ogromnu kolekciju cipela i torbi.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ostavlja je u ovom trenutku? Kylie Jenner i Travis Scott su nadovno raskinuli!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Kylie Jenner časti Evropu novom kolekcijom kozmetike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.