Selena Gomez ima važan savet za sve vas koji ove godine imate maturu!

Selena Gomez je jedan od najvećih uzora mladima na planeti, i iako ona nije muzički aktivna kao što je bila nekad i pet godina smo čekali njen novi album, Sel je definitivno bila i ostala glas mladih i to uvek ispoljava kao deo raznih humanih organizacija. Osim što redovno daje preporuke šta biste mogli da radite u karantinu, Sel sad priča i o tome šta bi rekla sebi da ona ove godine ima maturu, tako da vam šalje nekoliko bitnih saveta!

Godina u kojoj maturirate izuzetno je važna za vaš život, a to zna i Selena, koja takođe zna da u tim godinama donosimo nove važne odluke i da moramo biti zreli i hrabri. Zato ona ima ove reči da generaciju koja 2020. godine ulazi u novi svet: “Kad me ljudi pitaju šta bih rekla mlađoj verziji sebe, rekla bih joj ‘Idi i uradi to što želiš’. Radili ste vredno da dođete do ovoga i znam da niste ovako zamišljali svoju maturu” aludira Sel na probleme u svetu oko korona virusa, “Ali je važno da vam poručim da je u redu ne znati odmah šta želite od svog života. Život je put na kom polako upoznajete svoje pravce i svoje strasti, nemojte da vas frustriraju greške jer se one dešavaju svima” poručuje Sel.

“Kao što je Oprah rekla, postajemo ono što želimo da budemo, u šta verujemo. Važno je da vi verujete u sebe da bi drugi takođe verovali u vaše sposobnosti” savetuje Selena. “Znate, kad ponovo bude bezbedno, verujem da ćete moći da se nađete i proslavite svoj važan uspeh. Do tada vas molim da ostanete zdravi, bezbedni, povežite se sa svojim prijateljima bar na ovaj način i čestitam svima na ovom trenutku života” zaključila je Sel. Važno je da upamtite njene reči, sa kojima se i mi od početka do kraja slažemo!

Pročitajte još  Lady Gaga završila u bolnici a ipak poslala poruku podrške Seleni Gomez!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Selena Gomez ima važan savet za sve vas koji ove godine imate maturu!

  1. Sad je osmacima najgore!😥 Ostalima počinje raspust za 2 nedelje, a mi moramo da se spremamo za upis u srednju, a verovatno nećemo imati ni matursko veče!😕

  2. Ona očigledno misli da živimo u bajci i da je sve lako,ne idem više u škol,ali njima jje najteže sada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.