Selena Gomez ima važan savet za sve vas koji ove godine imate maturu!

Selena Gomez je jedan od najvećih uzora mladima na planeti, i iako ona nije muzički aktivna kao što je bila nekad i pet godina smo čekali njen novi album, Sel je definitivno bila i ostala glas mladih i to uvek ispoljava kao deo raznih humanih organizacija. Osim što redovno daje preporuke šta biste mogli da radite u karantinu, Sel sad priča i o tome šta bi rekla sebi da ona ove godine ima maturu, tako da vam šalje nekoliko bitnih saveta!

Godina u kojoj maturirate izuzetno je važna za vaš život, a to zna i Selena, koja takođe zna da u tim godinama donosimo nove važne odluke i da moramo biti zreli i hrabri. Zato ona ima ove reči da generaciju koja 2020. godine ulazi u novi svet: „Kad me ljudi pitaju šta bih rekla mlađoj verziji sebe, rekla bih joj ‘Idi i uradi to što želiš’. Radili ste vredno da dođete do ovoga i znam da niste ovako zamišljali svoju maturu“ aludira Sel na probleme u svetu oko korona virusa, „Ali je važno da vam poručim da je u redu ne znati odmah šta želite od svog života. Život je put na kom polako upoznajete svoje pravce i svoje strasti, nemojte da vas frustriraju greške jer se one dešavaju svima“ poručuje Sel.

„Kao što je Oprah rekla, postajemo ono što želimo da budemo, u šta verujemo. Važno je da vi verujete u sebe da bi drugi takođe verovali u vaše sposobnosti“ savetuje Selena. „Znate, kad ponovo bude bezbedno, verujem da ćete moći da se nađete i proslavite svoj važan uspeh. Do tada vas molim da ostanete zdravi, bezbedni, povežite se sa svojim prijateljima bar na ovaj način i čestitam svima na ovom trenutku života“ zaključila je Sel. Važno je da upamtite njene reči, sa kojima se i mi od početka do kraja slažemo!

Pročitajte još  Zbunjeni: Selenatori i napadaju i hvale Demi Lovato zbog jedne rečenice!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Selena Gomez ima važan savet za sve vas koji ove godine imate maturu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.