Mercedes Lambre o godinama u “Violetti”: To mi je obeležilo život, Tini mi je i dalje kao sestra!

Mercedes Lambre danas je uspešna glumica u Argentini a iako kaže da je oduvek sanjala da će se baviti tim poslom, verovala je da će dobijati samo povreme angažmane koji neće biti dovoljni da živi od toga.

“Oduvek sam studirala glumu, ja sam iz La Plate a kad sam završila srednju školu, počela sam da radim u pozorištu i tad sam božjom voljom odmah dospela u ‘Violettu’, nisam morala da prolazim kroz dva miliona kastinga”, priča Mechi za Infobae. “Taj projekat me je naučio sve i otvorio mi vrata, pokazao mi kako stvari funkcionišu. Ne shvatam još koliko je sve to bilo uspešno ne samo kroz brojke već i na ljudskom nivou. Radili smo to iz ljubavi i ‘Violetta’ mi je obeležila život, to je nešto što ću zauvek čuvati i voleti.”

Mercedes sad ima novu seriji, “Heidi” a i pored obaveza stiže da se vidi sa svojom najboljom slavnom drugaricom, Martinom Stoessel. “Ona mi je drugarica i dođe mi kao srodna duša. Dugo smo bliske i godinama smo delile sve”, priča ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mercedes Lambre

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fenomenalan start: Tinisti daleko nadmašili predviđanja o broju pregleda za "Great Escape"!

4 thoughts on “Mercedes Lambre o godinama u “Violetti”: To mi je obeležilo život, Tini mi je i dalje kao sestra!

  1. MECHI samo neka tako nastavi,a u tinino i njeno prijateljstvo verujem ahaha <3333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.