Šta nije u redu? Mercedes Lambre vodi Kids’ Choice Awards, nema nominacija ni za Martinu ni Tiniste!

Dodela nagrada okupiće na Nickelodeonu veliki broj zvezda Latinske Amerike 19. oktobra, a Leandro Leunis i zvezda „Violette“ Mercedes Lambre vodiće program!

„Presrećna sam što sam deo ovogodišnjeg šoua, velika mi je čast da budem tu sa Leunisom. Ovo je zabava kojoj se svi radujemo i koja mi je dala tako lepu priliku“ izjavila je Mercedes. Ovo je sedmi put da se organizuje Kids’ Choice Awards i novele koje su dobile nominaciju za omiljeni program su „Soy Luna“, „Once“, “Heidi bienvenida a casa” i “Vikki RPM”.

Kada su u pitanju pevači, publika će moći da bira između Lali Esposito, Axela, grupe Rombai i Oriane Sabatini, a za najbolji fandom tu su BTS Army, fanovi Lali Esposito Los Lalistas ili Juliana Serrano, Serranistas. Ono što nas najviše čudi je što uopšte nema ni Martine ni Tinista. Iako njena serija trenutno nije u fokusu, daleko od toga da je publika zaboravila na glavnu zvezdu “Violette” – sumnja se da iza ovog ignorisanja ogromnog fandoma stoji neki ličan sukob Martine i Nickelodeona!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Bilo je legendarno: Danas je tačno godinu od koncerta Martine Stoessel u Budimpešti!

15 thoughts on “Šta nije u redu? Mercedes Lambre vodi Kids’ Choice Awards, nema nominacija ni za Martinu ni Tiniste!

 1. Nevjerujem da je u nekom sukobu sa njima posto i u onim nominacijama za "MTV" nema Tini

   1. Ja za pola osoba koji si nominovani nisam cula u zivotu dok za Tini znam tri godine

 2. Stvarno nepošteno, možda je Violetta završila, ali svejedno Tini radi napornije nego ikad!

 3. Tini se sa nikim ne bi svadjala tako da ne mislim da je u nekom sukobu sa Nickelodeonom

 4. Reći ću samo da bi ovo Tini trebalo da tera da pokazuje još jače, kao i Tiniste. Dobro, ne moraju čak ni da je nominuju, ali pokazaće ona njima.

 5. meni je zao sto nema tini
  ali da nije sta sa mercedec i tini? 😀
  ja se nadam da ce vec jednom tini osvojiti nagradu jer je to i zasluzila
  i bolje da su dali nagrade tini i tinistima nego btsarmy,ali dobro ne kazem da bts nije to zasluzio ali to je nepravda prema tini 🙁 <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.