I Justin Bieber oduševljen: “Thank U, Next” ide na vrh američke top liste, a nema ni spot!

Rečima je teško opisati kakvu senzaciju izaziva novi singl Ariane Grande, “Thank U, Next”! Pesma već sad dominira listama prodaje, a toliko je dobra da reaguju i zvezde, što uključuje i Justina Biebera!

“‘Thank U, Next’ je dobra stvar. Moja omiljena pesma. Ova pesma je hit, živa vatra”, napisao je Justin Bieber, očigledno oduševljen pesmom! Podrška Ari stiže sa svih strana – čak i od hojekaškog kluba Pitsburg Stilers koji su posle nove pobede, napisali upravo, “Thank U, Next” a Ari je to primetila i oduševljeno retvitovala zajedno sa crnim i žutim srcem, što su njihove tradicionalne boje!

Kako se navodi, pesma je za samo pet dana bila na vrhovima svih mogućih lista prodaje i slušanja, a očekuje se i debituje možda i na prvoj poziciji američke top liste u ponedeljak, što bi bio ogroman uspeh. Pesma koju je Ari do sad promovisala samo jednim nastupom i koja nema ni spot postala je prava senzacija!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Razmažena i bahata": Mediji danas razapinju Ari zbog njenih reči!

3 thoughts on “I Justin Bieber oduševljen: “Thank U, Next” ide na vrh američke top liste, a nema ni spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.