Novi album Justina Biebera je stigao, ali ne garantuje mu se uspeh

Justin Bieber danas je predstavio svoj album “Changes”, prvi koji je izbacio nakon čak pet godina! Već danas stižu njegove prve recenzije u medijima, ali ima i onih poput Forbesa koji se već bave brojkama i ukazuju na to da ovaj album neće moći da se takmiči sa uspehom prethodnog.

Kako navode mediji poput Guardiana koji je albumu dao ocenu 3/5, “Changes” je mnogo suptilniji album od svog prethodnika koji pokazuje da Justin više nije toliko zainteresovan da dominira top listama. Ipak, nama ta konstatacija ne deluje tačna, makar kad znamo koliko je on molio fandom da mu pomogne da dođe do prvog mesta sa pesmom “Yummy”, toliko da je promovisao i ilegalne metode preslušavanja. Ono što se još spominje kao nenadoknadiv gubitak za Biebsa je to što je ostao bez genijalnih tekstopisaca i producenata kao što su BloodPop, Ed Sheeran i Benny Blanco, a napustio ga je i dvojac Justin Tranter i Julia Michaels, koji su napisali megahit “Sorry”. Oboje su čvrsto u timu Selene Gomez i više im ne pada napamet da rade sa njim. Kako se još ističe, rezultat toga je album koji nema pesmu koja će brzo skrenuti pažnju javnosti.

Sa druge strane, Forbes ističe da već pretprodaja albuma “Changes” pokazuje da je Justin Bieber u padu, odnosno da je javnost nezadovoljna sa njegova prva dva singla. Zato se navodi i da će prodaja ovog albuma biti dobra najviše zbog njegovog imena, a manje zbog muzike koju on nudi. Isto tako, navodi se i da sva dosadašnja promocija nije bila dobra. Ipak, niko ne sumnja da će on stići na prvo mesto američke top liste, jer svako ko kupi karte za njegovu turneju, automatski je kupio i album koji je uračunat u tu cenu. Za Biebsovu budućnost ipak ne treba brinuti, s obzirom da on neće imati problema da rasproda turneju na kojoj će bez sumnje izvoditi tonu svojih megahitova!

Pročitajte još  "Mentalno je bolestan, treba mu pomoć": Biebs na udaru kritika zbog svog izdanja na koncertu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.