Justin Bieber snima novi latino hit sa J Balvinom!

Justina Biebera ovih dana nema mnogo u javnosti a mediji uglavnom pišu da je to posledica toga što on radi na novom albumu. Međutim, sad stižu senzacionalne informacije da on sprema novi latino singl sa izuzetno popularnim J Balvinom.

Kako piše The Sun, Biebs je osim njega angažovao i Skrillexa a ideja je da ta pesma označi početak njegove nove ere. Ako mislite da je u pitanju neproverena glasina, za The Sun je gvoorio upravo J Balvin koji je potvrdio priču. “Znam da on sad radi. Imamo zajedničku pesmu koja još nije izašla”, kaže on. “Izaći će uskoro. Snimili smo je još prošle godine. To je sjajna pesma, producirao ju je Skrillex i nadam se da će se naći na mom albumu.”

Interesantno, J Balvin je već remiksovao Biebsov “Sorry” a upravo je njegova pesma skinula “Despacito” sa prvog mesta latino top liste i to nakon čak 35 nedelja na vrhu! On kaže da je nedavno snimao i sa Jennifer Lopez pa da se nada da će i ta pesma biti uskoro objavljena.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Poslušaj ih odmah: Biebs objavio dve nove pesme sa Edom Sheeranom i Halsey!

One thought on “Justin Bieber snima novi latino hit sa J Balvinom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.