Kao u filmu: Selena Gomez pustila lažnu vest da je izašla iz bolnice kako bi pronašla “krticu”!

Čudne stvari dešavale su se u sredu, kad je u pitanju Selena Gomez! Mediji poput E! News, TMZ ili Elle objavili su da je pevačica i glumica izašla sa lečenja, ali svoje članke kasnije povukli, jer je reč o prevari koju je režirala sama Sel.

U članku koji smo i mi preneli, navodili se samo da je Selena odlučila da završi tretman kao i da se još neko vreme neće pojavljivati u javnosti. Međutim, ispotavlja da se je ovo bila neistinita glasina koju je pustila sama Selena da bi proverila ko prodaje informacije o njoj!

Kako Sel sumnja već neko vreme, problem je neko od zaposlenih u bolnici gde se ona nalazi, a ko prodaje informacije medijima o tome šta se dešava sa njom. Sve ovo je dakle bio samo mamac, i pokušaj Sel da zaista pronađe mir. Nama se čini da je informacija o njoj svakako bilo vrlo malo, osim što su pojedini mediji preneli da je ona na lečenju jer ponovo ima problema sa lupusom, što jako loše utiče i na njeno psihičko zdravlje.

Autor: Famoza.net
Foto: Puma

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad je vreme: Šta želite da pitamo koncertnog organizatora?

3 thoughts on “Kao u filmu: Selena Gomez pustila lažnu vest da je izašla iz bolnice kako bi pronašla “krticu”!

  1. Pa svi mi znamo kakvi su ljudi, sve bi rekli i dali za "malo" novca. Tako da me ovo ne iznenađuje uopšte.
    Nadam se da će se Sel oporaviti brzo, bez pritiska medija
    💙.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.