Sel i Jus napisali zajedničku pesmu radi sopstvenog zdravlja?

fini-le-temps-des-amours-pour-justin-bieber

Pravo niotkuda na internetu se 17. oktobra pojavila zajednička pesma Justina Biebera i Selene Gomez pod nazivom “Strong” a prve informacije govore da ju je nekadašnji par napisao kako bi popravio svoje mentalno zdravlje!

https://youtu.be/o98Uq2-vEpo

“Selena i Justin nisu snimili ovu pesmu zajedno; oni su svoje delove snimili odvojeno ali su bili uključeni u pisanje same pesme”, tvrdi jedan izvor za HollywoodLife.com “Oni nisu napisali najveći deo reči ali jesu neke stihove pa su zato i potpisani. Oni su mesecima planirali ovo i radili su na svemu uporedo dok su snimali svoje albume. Justin je verovao da će im ova pesma biti kao terapija. Njihova prošlost može dovesti do neke neverovatne buduće saradnje jer savršeno poznaju jedno drugo.” Iako se pričalo da je Jus namerno pustio ovu pesmu u javnost, ona se sad brzo briše s interneta a ni on a ni Sel do sad nisu govorili o svemu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Divna akcija: Selenina bitka sa lupusom ujedinila sedam velikih fandoma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.