Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

1465818_221334478049519_943751275_o

Kao što smo najavili, talentovani mladi umetnik pod pseudonimom Ryan od danas će crtati mlade zvezde po vašem izboru, odnosno u zavisnosti od toga koliko glasova one sakupe u našoj anketi!

Više informacija o Ryanu možeš saznati ovde. Kad je reč o glasanju, stvari su prilično jednostavne – možete glasati za pet zvezda čije crteže želite da Ryan uradi a nakon dve nedelje glasanja, Igor će odmah početi da je crta! Kao što smo već spomenuli, Martina Stoessel bila je pobednica prve ankete a njen crtež u ogromnoj rezoluciji možete preuzeti odavde.

Glasanje traje do ponedeljka 21. septembra a možeš glasati za ukupno pet predloga!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter ima samo reči hvale za Ari: „One Love Manchester“ koncert je najbolja stvar koju je ikada uradila!

10 thoughts on “Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

  1. Za 1D naravno! Samo pls poslije izbcite nevažeće glasove, tj. one koji nisu iz balkana! Ne bi bilo pravedno da pobijedi netko za koga su glasali saom iz npr. brazila

  2. Jorge i Lodo, svi za njih glasajte…Ajmo, tinisti samo napred i glavu gore!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.