Bella Thorne: Volela bih da mi je Kristen Stewart devojka!

Bella Thorne nedavno je potvrdila da je trenutno singl i da baš ne uživa u tome a u razgovoru za časopis Harper’s Bazaar istakla je kako bi volela da sledeći put ima devojku a ne momka i da bi Kristen Stewart bila idealan izbor!

“Radila sam svašta sa devojkama ali sad želim da budem u vezi sa jednom. Nikad ne znam da li neka devojka flertuje sa mnom ili samo želi da budemo drugarice. Ne želim da flertujem sa devojkom ako ona misli da sam joj samo prijateljica”, priča Bella svoju filozofiju i kaže da se boji da ne pređe liniju dobrog ukusa.

“Šta ako poljubim devojku a ona mi kaže, ‘Ja sam ti samo prijateljica čoveče, ne mogu da verujem da si prešla tu liniju.’ Ne razumem šta hoće od mene. Htela bih da izlazim sa Kristen Stewart. Ona je prelepa i jako je kul, odmah bih pristala.” Ipak, Kristen je trenutno zauzeta s obzirom da se viđa sa menekenkom Stellom Maxwell.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neda nam šalje svoje kvizove o Zendayi i Belli Thorne!

6 thoughts on “Bella Thorne: Volela bih da mi je Kristen Stewart devojka!

  1. WOW zvuci malo cudno ali one dve bi bile cak ok par,nemam nista protiv ovoga kakve su one inace ja sam Bellin fan?

  2. ???? Ne mogu da verujem šta se sa njom dešava… Mislim da su Kristen i Robert Pattinson sjajan par…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.