Hrabra tvrdnja američkih medija: Dove Cameron nadmašila Ari u “Hairspray” duetu! (video)

Američki E! Online danas je prepun hvalospeva o Dove Cameron i naglašava da je ova devojka sve iznenadila ulogom u “Hairspray Live!” a posebno u numeri “Mama, I’m a Big Girl Now” gde je nadmašila i Ari Grande!

U ovom pesmi Dove peva zajedno sa Ari i Maddie Baillio o surovosti tinejdžerskog života a kako tvrdi E! iako je Ari zvučala odlično, Dove se bolje snašla i zvuči moćnije! Nažalost, baš i nismo dobili objašnjenje za tu tvrdnju! Pogledajte video pa sami procenite!

Ipak, nema sumnje da će Dove ova uloga otvoriti vrata Hollywooda s obzirom da je ona do sad mogla da dobije uloge samo na Disney kanalu za koji sprema “Descendants 2”.

https://youtu.be/i63E-dwmJjw

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poruke u kojima Ariana vređa Demi i Selenu kruže internetom!

3 thoughts on “Hrabra tvrdnja američkih medija: Dove Cameron nadmašila Ari u “Hairspray” duetu! (video)

  1. Ari zvuci savrseno samo je Dove imla veci deo pesme od Ari i zvucala je mocno jer je taj deo koji je ona pevala morao tako da se otpeva. Da je Ari pevala taj deo, ona bi zvucala mocnije. Samo joj nisu dali priliku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.