Noćas je “Hairspray Live!” sa Ari i Dove: Imamo linkove za gledanje i sve informacije!

Za Arianu Grande i Dove Cameron danas je veliki dan, s obzirom da će posle meseci napornih priprema one izvesti svoju predstavu “Hairspray Live!” koja će se uživo prenositi u Americi!

To znači da će sve zaista biti kao jedna velika predstava a neki srećnici sve će posmatratiti iz publike! Ari i Dove imaju prilično velike uloge tako da ćemo ih često gledati a šou počinje u 2 časa ujutru po naše vremenu na televiziji NBC!

Nažalost, ova televizija nije dostupna kod nas što znači da jedino preostaje da je gledate preko interneta a mi bismo predložili ovaj link. Na njemu imate čak šest strimova tako je sigurno da će barem neki od njih raditi odlično! Kako je sutra radni dan, jasno je da veliki broj vas neće moći da gleda ovo pa jedina opcija ostaje da sačekate da neko snimak postavi na internet, odnosno na torrente o čemu ipak ne možemo puno da vam pričamo jer to baš i nije legalno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Noćas je “Hairspray Live!” sa Ari i Dove: Imamo linkove za gledanje i sve informacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.