Hoće li ovako izgledati? Harry Styles uvršten među glumce u ratnom filmu!

1458218744-tumblr-o3zqeer7nr1ub6zdpo2-1280

Pre nekoliko dana pojavile su se čudne glasine da će Harry Styles glumiti u ratnom filmu “Dunkirk” ali njegovo ime sad je dodato na spisak na sajtu IMDB.

1458218589-cds3jlpwaaarpqf

IMDB je najpoznatiji filmski sajt na svetu a među 6-7 objavljeni glumaca nalazi se i ime Harry Stylesa! Ono što je interesantno jeste da se njegovo učešće navodi kao gotova stvar a ne glasina. Npr. pored glumca Anuerin Barnarda stoji da je njegovo učešće glasina ali pored Harryja nema bilo kakve napomene! Ne kažemo da su ove informacije 100% tačne ali IMDB nije kao Wikipedia gde bilo ko može da ubaci bilo šta!

1458218669-tumblr-o3zqeer7nr1ub6zdpo1-1280

“Dunkirk” je inače smešten u Drugi svetski rat a premijera se najavljuje za 21. jul 2017. godine. Fandom ne gubi vreme pa već pravi odlične montaže koje nam pokazuju kako bi Harry izgledao u filmu. Jedna stvar je sigurna – za potrebu uloge on će definitivno morati da se ošiša!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nema pravih reči: Preminula Johannah Deakin, mama Louisa Tomlinsona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.