Iznenađenje: Taylor Swift se pojavila na otvaranju dečje bolnice u Nešvilu!

917366_439494326254370_1237984574_n

Poznati američki radijski voditelj učinio je nedavno dobro delo, a 26-godišnja pop zvezda iznenada se stvorila kraj njega i tako pomogla da čitav događaj prođe još svečanije!

Ryan Seacrest i Taylor Swift pridružili su se desetinama malih pacijenata u nešvilskoj dečjoj bolnici Monroe Carell Jr, kako bi i tamo zvanično otvorili radijski i TV studio, koji je finansirao popularni voditelj preko svoje fondacije. On se na ovaj čin odlučio kako bi decu koja leže u bolnicama širom Amerike upoznao s mogućnostima radija, televizije i novih medija, a koji mogu pomoći mališanima u procesu ozdravljenja, ali i njihovim porodicama prilikom posete ili boravka u bolnici. Nakon otvaranja, Ryan je na Instagramu postovao selfi s Tay (vidi gore) i napisao: “Iznenađenje veka? Hvala ti što si danas bila deo našeg desetog otvaranja, kao i na svemu što si učinila za ovu decu #SeacrestStudios“. Pogledajte fotografiju presecanja svečane vrpce!

rs_634x634-160318142936-634-ryan-seacrest-taylor-swift-childrens-hospital-031816

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift iznenadila Switieja na Instagramu, on je pozvao na maturu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.