Harry Styles jedva čeka premijeru “Dunkirka”: Pojma nemam šta sam snimio!

Harryja Stylesa na leto ćemo gledati u filmu “Dunkirk” a iako je pevač bio prisutan skoro tokom celokupnog snimanja, on ističe da baš i nije siguran šta se dešavalo i kako će tačno izgledati njegova uloga!

Naime, kad se završi snimanje, režiser je taj koji od ogromnog materijala treba da odabere najbolje scene i poveže ih u jednu celinu, a to znači da neke Harryjeve scene mogu biti izbačene a radnja promenjena. “Ovo snimanje mi je bilo jedno od najboljih iskustava u životu. Stvarno je bilo neverovatno, pravi izazov. Mislim, volim to što sam bio novajlija. Drago mi je što sam radio nešto što je skroz van onoga što sam radio do sad. Bilo mi je dobro da pojma nemam šta sam to uradio”.

Harry će odgovor na svoje pitanje dobiti 21. jula ako je u Americi mada može slobodno da navrati i u naše krajeve, jer će premijera recimo u Srbiji i Hrvatskoj biti jedan dan ranije! Delići filma nedavno su prikazani na jednom festivalu a publika je reagovala burnim aplauzom!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko je Harryju Stylesu ukrao polovinu srca?

9 thoughts on “Harry Styles jedva čeka premijeru “Dunkirka”: Pojma nemam šta sam snimio!

  1. Famozo znate li mozda koliko ce kostati karte za premijeru i da li cete poklanjati neke? ♥

    1. Poklanjaćemo sigurno, mada ne puno, kao i uvek. Karte neće biti tako skupe, ali zavise od grada do grada. U Novom Sadu su 350 dinara recimo.

      1. Jel se mogu sada nabaviti mozda, ili sta god haha Inace hvala sto mislite na nass ♥♥♥

        1. Ne, rano je 😀 Biće verovatno oko mesec dana unapred, objavićemo to na vreme jer film rade naši prijatelji iz Taramounta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.