Hoće li kod nas? Lana Del Rey čitavo leto na festivalima u Evropi!

11374261_972141652846100_1199282337_n

Dolazak Lane Del Rey do sad nam se činio kao nemoguća misija ali ove godine imamo pravo da se nadamo tome s obzirom na novu izjavu Lane Del Rey!

Pevačica je tako poručila da će tokom čitavog leta biti u Evropi gde je nastupati na festivalima jer to zaista voli. “Festivali su najzabavniji. To je otvoren vazduh, nema odbijanja zvuka od zidove tako da je zvuk neverovatan i svi su tu da se zabavljaju,” priča ona za Billboard. “Svi su super raspoloženi.” Ova vest dolazi samo nekoliko dana nakon informacije da je naš Exit proglašen za najbolji festival u Evropi ali i nakon najave da će se upravo na leto održati novo izdanje Belgrade Calling festivala. Nema sumnje da dovođenje Lane nije ni jednostavno a ni jeftino ali verujemo da će se naši organizatori potruditi da nešto urade na tom planu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milutin nam šalje odlične crteže Lane, Rihanne i Madonne!

One thought on “Hoće li kod nas? Lana Del Rey čitavo leto na festivalima u Evropi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.