Šansa za nas? Shawn Mendes želi da u 2018. peva na velikim festivalima!

Shawn Mendes iza sebe ima odličnu godinu u kojoj je pevao po čitavom svetu i još pritom dobio i brdo priznanja ali on kaže da želi još više u 2018. godini što podrazumeva festivalske nastupe!

“Želim da naredne godine pevam po festivalima odnosno da imam veće nastupe pred širom publikom”, pričao je on u jednom radio šou. “Nadam se da ću stvoriti muziku koja će mi to omogućiti.” Shawn je do sad imao nastupe par festivala ali se to svodilo uglavnom na kratke setove gde bi izveo par pesama a nije bio u prilici da peva na velikim letnjim festivalima.

Znači li to da ćemo Shawna gledati u Evropi narednog leta? Nadamo se da će to biti tako kao i da će biti želje i razumevanja naših organizatora festivala, pre svega Exita koji godinama i zvanično važi za jedan od najboljih u Evropi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Najveći kompliment na svetu mi je kad me neko poredi sa Justinom Bieberom, on je moj uzor!

6 thoughts on “Šansa za nas? Shawn Mendes želi da u 2018. peva na velikim festivalima!

  1. Bilo bi mi drago da dođe, iako cu ja naredne godine sve jedno ici na njegov koncert u inozemstvo u Francusku. Ali ako dođe kod nas naravno, dapace da cu ici i ovdje 😃❤💗

        1. Da, ali realno nemamo veliki uticaj na njihove odluke. Plus, pretpostavljamo da su veoma svesni ko sve dolazi u komšiluk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.