Biebs dodao još hrpu datuma za nastupe na evropskim letnjim festivalima, ima li EXIT šanse?

Justin Bieber definitivno će i čitave naredne godine biti na “Purpose” turneji ali ono što predstavlja veliko iznenađenje jeste da on konstantno dodaje datume za nastupe po evropskim letnjim festivalima koji već godinama gledaju u leđa našem EXIT-u!

Baime, Biebs će sve od 5. juna pa do 2. jula biti u Evropi gde će nastupiti na velikom broju festivala u Danskoj, Norveškoj, Švedskoj, Italiji, Francuskoj i Britaniji. Poslednji nastup je dakle 2. jula što je samo četiri dana pre početka EXIT festivala! Biebs inače od 2. jula pa sve do 29. jula ima pauzu tako da sa te strane definitivno postoji prostor.

Sem toga, Biebsov koncert u Zagrebačkoj areni za koji bi bilo prodato i 30-40.000 karata da je to bilo moguće pokazao je kakvu popularnost Biebs izaziva u ovim krajevima a malu nadu budi i to što je EXIT najavio da će uskoro saopštiti imena prvih izvođača. Verujemo da su male šanse da se ovako nešto desi ali Famoza će svakako probati da dođe u kontakt sa nekim od glavnih ljudi EXIT-a i sazna da li su ovakve stvari uopšte moguće!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Suze Beliebera: Biebs na koncertu pevao "Never Say Never", sve sa Jadenom Smithom! (video)

5 thoughts on “Biebs dodao još hrpu datuma za nastupe na evropskim letnjim festivalima, ima li EXIT šanse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.