I album je blizu: Lana Del Rey objavila dve nove pesme!

Kako se datum izlaska albuma „Lust For Life“ bliži, ni Lana ne krije uzbuđenje i sada je nakon nekoliko najava na društvenim mrežama napokon objavila čak dve pesme sa albuma – „Summer Bummer“ i „Groupie Love“!

S obzirom da je samo „Summer Bummer“ objavljena sa oficijalnim omotom, moguće je da je upravo ona naredni singl, a u obe pesme gostuje ASAP Rocky koji je dugogodišnji Lanin prijatelj i saradnik, pojavljuje se i u njenom starijem spotu „National Anthem“ sa albuma „Born To Die“. Dok se u „Summer Bummer“ bavi temama koje su uobičajene za nju, u „Groupie Love“ Lana nam peva o ljubavi sa zvezdom i teškoćama koje ona donosi jer je teško deliti ga sa svima.

Ceo album „Lust For Life“ izlazi u petak, lista pesama je već poznata i kao što je Lana ranije najavila, dosta se razlikuje od njenih prethodnih izdanja po temama, ali i saradnjama jer ćemo sada imati priliku da čujemo više gostujućih izvođača poput ASAP Rockyja, Stevie Nicks, Playboi Carti ili The Weeknda.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Traje skoro 10 minuta: Lana Del Rey ima novi singl!

One thought on “I album je blizu: Lana Del Rey objavila dve nove pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.