Harryju Stylesu One Direction više nije potreban, novi spot to dokazuje

Momci iz One Directiona imaju pristojne solo karijere, ali nijedna od njih nije mogla da ugrozi uspehe koje su imali kao grupa. Ipak, Harry Styles je to promenio. Njegov spot za pesmu “Golden” najbolji je dokaz da njemu povratak u One Direction uopšte nije potreban.

Harry je u ponedeljak predstavio ovaj video, a on u ovom momentu dobija gotovo po milion pregleda na svakih sat. Za ostale momke iz grupe, to može da bude samo san! Video je praznik za sve kojima je Harry bio omiljeni član grupe, jer ga uglavnom gledamo u polugolišavim izdanjima i pomalo otkačenim kombinacijama kakve su mu svojstvene!

Harry je veoma uspešan i u drugim sferama, pa dobija sve više ponuda za filmove, a jedan od njih sigurno će snimati. Sem toga, mladi muzičar se sad upustio u nešto potpuno novo, jer je postao građevinski investitor! Naime, kako piše Daily Mail, on ulaže milione evra u izgradnju nove arene u Mančesteru! Iako grad već ima jednu, ova će biti još veća, i primarno će biti zamišljena upravo za koncert!

Izgradnja prostora za masovna okupljanja u doba pandemije deluje rizično, ali Harry je očigledno optimista. Uostalom, njeno otvaranje zakazano je tek za 2023. godinu, a do tad bi valjda trebalo da se vratimo normalnim životima. Sam Harry kaže da je Mančester odabrao jer je to grad u kome živi, a interesantno je da je nekad radio za kompaniju sa kojom sad gradi arenu, i to tako što je raznosio novine!

Pročitajte još  Harry Styles ima devojku i to će potvrditi pred kamerama!

Da li svi ovi uspesi i činjenica da Harry zarađuje desetine miliona evra svake godine znači da je za njega One Direction prošlost? Ne bismo bili takvi pesimisti, iako je evidentno da njemu 1D više nije potreban. Ipak, očigledno je da njemu povratak grupe neće biti prioritet, i da je on poslednji koji će to prihvatiti.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.