Harry Styles: Ne kajem se što sam bio u One Directionu!

Harry Styles ređa uspehe zahvaljujući novom albumu “Fine Line”, a objavio je i dosta singlova sa njega, uključujući najsvežiji “Golden” koji se vrti apsolutno svuda! Ovakve ostvarene ambicije samo govore koliko Harryju Stylesu bend više ne treba jer je i sam “sila”, međutim, on kaže da se uopšte ne kaje što je bio u projektu kao što je One Direction, iako bi mnogi na njegovom mestu probali taj period života da odbace.

Harry je otvorio dušu za Vogue o tome koliko mu 1D period ipak i dalje stoji u srcu i kako ne odbacuje taj period. “Tipično je da si u takvom bendu, pa kad ga napustiš, kreneš da se izvinjavaš što si bio u njemu. Ali ja sam voleo taj period života, sve mi je bilo novo i trudio sam se što više da naučim” kaže Harry, ipak velikodušno prema bendu. U neku ruku bi bilo i sebično ne biti zahvalan One Directionu na svetskoj slavi!

Kao što je to i ranije spominjao, Harry je najponosniji na najnoviji album “Fine Line”, jer je na debi albumu još uvek “jurio” svoj pravac. “Trudio sam se da nađem svoj zvuk kao solista. Ali tek sa drugim albumom se potpuno izgubio strah da ću pogrešiti i sad sam tako slobodan” izjavio je on za Vogue.

Pročitajte još  Evo Lousiove bebe: Directioneri reaguju!

Kao što to inače biva sa Vogue editorijalima, Harry je isprobao i razne lepe krpice, a kao što već i znate, on voli da nosi odeću oba pola i nikad se ne zaustavlja samo na muškim stvarima! “Nikad ne možeš biti previše doteran, moji idoli su Prince, David Bowie, Elvis i Freddie Mercury i Elton John i oni su svi bili pravi šoumeni sa odećom” kaže Harry.

“Odeća je tu da nam bude zabavno i da eksperimentišemo. Ako se u nečemu osećaš sjajno, to je tvoja superheroj uniforma. Nekad vidim u radnji ženske stvari koje mi se sviđaju, zašto bih zaustavljao sebe i izbegavao nošenje toga, odeća ne treba da ima limite” jasno stavlja do znanja Harry. Da li se slažete sa njim?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Niall Horan operisan, nećemo ga viđati u javnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.