“Zaljubljen je u njega”: Harry i roker uradili iste tetovaže!

Singer Harry Styles of One Direction arrives at the premiere of 'One Direction: This Is Us' at Ziegfeld Theater in New York City

Harry Styles ima toliko sjajan odnos sa rokerom Nathanom Followillom iz sastava Kings of Leon da su njih dvojica čak uradili istu tetovažu. Šta se tačno dešava nije jasno ni Nathanovom mlađem bratu Calebu!

“Nathan je zaljubljen u njega”, priča on za časopis The Sun. “Nathan i on imaju iste tetovaže, meni je to skroz čudno. Imaju jako čudnu i neobičnu vezu. Mislim da je Nathan njegov najveći obožavalac. Harry mu je čak poklonio i jednu od svojih gitara.” Naravno, sumnjamo da je Caleb previše ozbiljan, sudeći po tome što je Nathan srećno oženjen!

Inače, Harry važi za ogromnog obožavaoca ove grupe, najpoznatije po megahitu “Sex on Fire” a momke iz grupe upoznao je pre više od dve godine, tokom jedne od američkih 1D turneja.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Larry shipperi: Harry je u vezi sa Louisom, potvrdio nam je!

3 thoughts on ““Zaljubljen je u njega”: Harry i roker uradili iste tetovaže!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.