Harry Styles ostavio divnu poruku fanu, popio čaj sa njenim tatom!

Možete li uopšte i da zamislite da vam Harry Styles svrati do kuće / stana i da posedi sa nekim od vaših najbližih i popije čaj? To vam zvuči kao najveće ostvarenje sna na svetu, najverovatnije, a verovali ili ne, jednoj devojci se upravo to dogodilo! Na njenu veliku žalost, baš u tom periodu nije bila kod kuće, ali Harry joj je ostavio nešto da se vidi da je bio tu!

Neke stvari se prosto dogode jer se sve okolnosti nameste za to, a tako nam izgleda i ova priča sa Harryjem i njegovim dolaskom u kuću fana. Naime, Harryjev auto slučajno se pokvario u blizini kuće Theadore, jedne od njegovih velikih obožavateljki, a prijatelj Theadorinog oca primio ga je u kuću dok čeka da se auto sredi! Theadora, na njenu veliku žalost, baš tad nije bila tu.

Kao što na fotkama iznad vidite, Harry je ušao u kuću i pričao sa Theadorinim ocem, popio je čaj sa njim, čak je hranio Theadorine ribice u akvarijumu, a da bi ostavio neki trag da je bio tu, napisao joj je preslatko pisamce i potpisao svoj album.

Pročitajte još  Deluje bljak: Harry Styles pije čudan napitak kako bi ostao mršav!

“Očajan sam što smo se mimoišli, i radujem se da te u budućnosti upoznam” napisao je Harry u poruci kao pravi džentlmen.

Harry ovih dana promoviše i novi singl “Golden”, uvodnu pesmu sa albuma “Fine Line”, a da je ovo definitivno jedna od njegovih najboljih pesama govori i neverovatan broj pregleda koji je pevač postigao za kratko vreme. Ova cifra dosta govori i o tome da njemu One Direction više praktično nije potreban.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza istražuje: Pušta li to Hazza brkove? (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.