“Doći će trenutak kad ću i ja odrasti!” JoJo Siwa se otvara o nastavku svoje karijere

Nju je teško ne prepoznati, sa velikim konjskim repom, mašnom i šljokičavim kombinacijama. JoJo Siwa je devojka koja je osvojila srca mlađe publike. Mnogi joj zameraju na tome kako se oblači, to što i dalje snima dečije pesme i spotove, ali JoJo nije briga za to jer, kako kaže, bolje to nego da se ponaša divlje i raskalašno kao većina devojaka njenog uzrasta.

Iako njena karijera traje od kad je bila jako mala, JoJo kaže da bi mogla da odšeta od svega toga već sutra, ali da je opet intrigira to što ne zna šta bi se desilo sutra. Njena karijera svakodnevno dobija nove obrte i to je ono što je uzbudljivo u životu slavnih.

Kako ona raste, rastu i njeni fanovi, a ona će teško biti izuzetak u svetu zvezda koje svakodnevno menjaju svoj imidž da bi se prilagodili publici “Doći će trenutak kada ću i ja odrasti. Svi odrastaju”, kaže ona za Time, “Mislim da ću preći taj most jednog dana. Ali, šta ljudi žele da radim? Nosim crno svaki dan?”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  JoJo Siwa: Svaki dan su me vređali, jer izgledam drugačije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.