Harry Styles mora u izolaciju zbog korona virusa

Broj zaraženih korona virusom toliko masovno raste i u svetu i kod nas da više teško da možemo biti sasvim bezbedni bilo gde da se nalazimo! Čini se da je sve teže osećati se bezbedno u većoj grupi ljudi, jer po statistici su male šanse da apsolutno niko nije bio u kontaktu sa zaraženim. Zato se isti problem dešava i svetskim zvezdama, pa su recimo Little Mix stopirale svoju emisiju i morale da se testiraju zbog zaraženih radnika, a slično se događa i Harryju Stylesu u ovom momentu!

Kako prenosi Mirror, najslavniji pevač One Directiona već je krenuo da snima svoj novi film “Don’t Worry, Darling”, ali vesti nisu nimalo pozitivne, jer je neko od ljudi na setu pozitivan na korona virus. Naravno, ovo ne znači automatski da je Harry bio u direktnom kontaktu baš sa njim i da je nosilac virusa u ovom momentu, ali se iz bezbednosnih razloga svi glumci stavljaju u karantin.

Dakle, nemamo informaciju da li je Harry zaražen i ima li bilo kakve simptome, tako da nema razloga za brigu, ali je sigurno da se narednih 14 dana neće kretati u javnosti i da će biti dužan da se samoizoluje.

Što se drugih glumaca ekipe tiče, čini se da ni oni nisu otkrili da li su zaraženi – po rečima izvora, situacija je pod kontrolom ali se za svaki slučaj svi brinu da tako i ostane!

Pročitajte još  Harry Styles brani svoje Directionerke: Ako mi je muzika užasna, one će mi to prve reći!

Film “Don’t Worry, Darling”, smešten u pedesetim godinama dvadesetog veka, naterao je Harryja da svoju dugu i gustu kosu skrati na nešto kraću, iako je definitivno i dalje prisutan njegov dugokosi šarm! Nadamo se da produkcija filma neće mnogo kasniti zbog korona virusa, ali svi filmovi planirani za ovu godinu su ovako ili onako pogođeni – retko koji je uspeo da se snimi bez ikakvih poteškoća ili odlaganja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  BTS, momci iz 1D, Shawn... Evo kako izgleda trenutna statistika glasova za iHeart Radio Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.