Harry Styles: Ne brinite, ni ja nemam ljubavni život zbog korone!

Harry Styles je zbog korona virusa jedan period morao i u izolaciju jer je jedan od njihovih kolega sa snimanja filma “Don’t Worry, Darling” bio pozitivan – nikada nije potvrđeno da li je pevač takođe preležao ovaj neprijatni virus, ali i on je kao i svi morao da se izoluje, i kao i svi mi sve ove dane provodi u karantinu, čuvajući svoje zdravlje. Zbog svega toga, svima nam ljubavni život “stagnira“, pa čak i samom Harryju!

Naime, izvor za Us Weekly dao je detaljne informacije o tome kako stoji ljubavni život Harryja, pa da se ne brinete, odmah kažemo da ni njemu ne ide u ovakvo vreme! “Harryjev ljubavni život je prilično nepostojeći sve ovo vreme, naročito jer je on stvarno obraćao pažnju na mere i poštovao pravila” kaže izvor.

“On je u Los Anđelesu sa svojim cimerima i čeka da se svet vrati u normalu. Do Londona je išao samo zbog porodice i prijatelja ali samo par puta” dodaje izvor, međutim, ako ste mislili da Harry nema nikakve kandidate na umu… Neke devojke su ipak tu!

“Harry ima na umu neke devojke i ima opcije što se dejtova tiče, mada, nije ništa formalno u pitanju. Neće da žuri, hoće da sve ide spontano, ali možemo reći da je sigurno da neće predugo ostati singl” zaključuje izvor.

Pročitajte još  Demi, Taylor, Harry, Nick Jonas... : Molimo se za sve nakon tragedije u Las Vegasu

Interesantno je kako se Harry prilično pridržava predviđenih mera, dok njegove kolege redovno krše pravila, pa redovno čujemo i kako se održavaju žurke i prave velika okupljanja. Ipak, Harry ovih dana teško da dobija pohvale za svoju disciplinu, jer je i dalje u centru pažnje kontroverza oko toga što nosi žensku odeću – ipak, on se uopšte ne kaje zbog toga što je pozirao u tako neuobičajenom izdanju.

“Odeća ne treba da bude X ili Y, uzbudljivo mi je što sad možemo da nosimo šta želimo, ti prelazi ne treba više da postoje” smatra Harry.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Prava megazvezda: Harry Styles gost u SNL-u, prvi put uživo otpevao "Sign of the Times" i "Ever Since New York"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.