Little Mix testirane na korona virus, emisija im odložena zbog virusa među zaposlenima!

Korona virus je i dalje najaktuelnija tema svih medija i svih država, tako da ako vam deluje da smo bezbedni, nažalost, opasnost i dalje vreba iza ugla i situacija varira. Isto je i u Engleskoj, gde je još dosta kritičnije nego kod nas, pa su Little Mix osetile to na svojoj koži pripremajući svoj talent šou “Little Mix: The Search”. Nažalost, nije bilo lako završiti ni audicije, a teško će početi i pravi šou u skorije vreme, jer je deo tima zakačio korona virus, pa su i devojke morale da se testiraju.

Doduše, možete ostati spokojni jer sve četiri devojke su prošle test i negativne su, iako su bile i u bliskom kontaktu sa saradnicima koji su zaraženi. Sa njima je sve u redu, ali to svakako ne daje zeleno svetlo da se produkcija šoua nastavi, već je BBC morao da odloži premijeru koju je planirao ovog vikenda.

“Devojke ne moraju u izolaciju jer su zdrave, ali će morati redovno da idu na testove dok traje šou” rekao je izvor za The Sun. Ekipa se nada da će šou moći da se nastavi u subotu, 24. oktobra.

I voditelj Chris Ramsey je negativan, a nije ni mnogo srećan što je šou odložen, ali svi moraju da se strpe. Takmičari su takođe spremni i vežbali su svih ovih meseci, tako da je samo pitanje kada će korona virus dopustiti da se sve vrati makar nekako u normalu.

Pročitajte još  Dijana nam šalje svoj kviz o Little Mixu!

Što se nove muzike Little Mix tiče, devojke su završile album “Confetti”, a sad su objavile i najsvežiju pesmu sa albuma pod imenom “Happiness”. Prethodno su imale promo singl “Not a Pop Song” u kom su čak “potkačile” svog bivšeg saradnika Simona Cowella. Čini se da su devojke hrabrije nego ikad i da slede svoje želje i ciljeve u muzici.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #197 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.