“Dunkirk” je blizu: Harry Styles priča kako je podneo šišanje i šta je ukrao sa snimanja!

Puno toga možemo naučiti od Harryja Stylesa kad je u pitanju prihvatanje vesti koje mu se možda ne dopadaju ali ne može ništa da uradi povodom toga. Uostalom, on nije pravio nikakav problem kad mu je rečeno da će zbog snimanja “Dunkirka” morati u posetu berberu.

Iako se film snimao po dosta lošem vremenu, Harry kaže da je uživao u svemu. “Voleo sam rad na ovom filmu. Stvarno sam uživao u iskustvu, bilo je zabavno”, kaže on i dodaje da suprotno mišljenju ljudi, uopšte nije ni razmišljao o tome što mora da promeni frizuru.

“Nisam ni mislio o tome jer sam bio uzbuđen da se pojavim na snimanju i da radim na ovako nečemu. Što se tiče frizure, osećao sam poveterac iza uha, što nije loše”, kaže on kroz smeh! Dok njegov kolega iz filma Fionn Whitehead kaže da je sa snimanja maznuo par ogrlica, Harry kaže da je nekako prošvercovao šlem! Kad je Fionn pitao Harryja kako je to uspeo, mladi pevač i glumac se samo nasmejao i nije otkrio tajnu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Halsey: Bila sam Directionerka koja je pisala pesme o Harryjevoj vezi s Taylor Swift! (video)

2 thoughts on ““Dunkirk” je blizu: Harry Styles priča kako je podneo šišanje i šta je ukrao sa snimanja!

  1. Napisite o tome da gangam style je druga najgledanija pjesma na yt a prva je see you again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.