Harry Styles: Za mene ne postoji ženska i muška odeća!

Harry Styles se često nalazio u centru diskusije kad je u pitanju seksualnost, i često je imao neprijatna pitanja u intervjuima na tu “kontroverznu” temu iako je u prošlosti često imao devojke, a iako mu nije problem da kaže u intervjuu da se drogira otkad je napustio One Direction, i dalje ne želi otvoreno da priča o svojoj seksualnosti. Ipak, ovoga puta otišao je korak dalje i nagovestio nešto!

Harry je odlučio da malo otvorenije razgovara o svojim stavovima vezanim za seksualnosti za The Guardian, a cela priča počela je od njegovog stajlinga za Met Gala koji je ocenjen kao “ženski” mnogo više nego kao muški, ali za Harryja to ništa ne znači! “Šta žene nose, šta muškarci nose, za mene to uopšte nije nikakvo pitanje. Kad vidim lepu majicu i neko mi kaže da je ženska, ja sam u fazonu ‘ok, ali nije kao da ne želim da je obučem jer je tako’. Najlakše postane kad si opušten sa sobom, kad ti je jasno šta želiš” kaže Harry.

Moda je za Harryja način da istakne ono što jeste: “Sve to je nekako bio momenat ličnog izražavanja, prihvatanja sebe, mislim da je moda način da se oslobodiš. Čini mi se da ljudi sve više postavljaju pitanje: ‘zašto ne bih probao ovo?’ i to mi se dopada. Nije reč samo o odeći gde nije sve crno-belo i muško i žensko, svuda se granice pomeraju, i u muzici primećujete da se žanrovi sve više stapaju” upoređuje Harry, a kada je upitan da li se to onda tiče i njegove seksualnosti, imao je kratak odgovor, “da”!

Pročitajte još  Šta kažu kritičari? Album Harryja Stylesa od danas je u prodaji, preslušajte sve pesme!

“Da, mislim da je tako. Nije kao da krijem taj odgovor od sveta, ili da ne govorim jer ne želim da vam kažem. Mnogo više je reč o tome: koga zapravo briga za to?” smatra Harry. Ljude je očigledno ipak briga, ali je u redu da odgovor zadrži za sebe!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Harry Styles: Za mene ne postoji ženska i muška odeća!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.