Lista se promenila: Ko su najplaćeniji TikTokeri danas?

TikTokeri su u fokusu više nego ikada – ko bi rekao da bi krajem jedne stare i početkom nove decenije mogla još jedna društvena mreža na internetu da poraste toliko mnogo da će se na njoj zarađivati milioni? U pitanju su definitivno milioni, jer lista od top 10 najbogatijih TikTokera obiluje milionima dolara – neki od njih ove milione nisu zaradili isključivo na TikToku, ali im je i ova platforma donela novac. Evo kompletne liste!

10. Josh Richards – 1,5 milion

Za nešto manje od godinu dana ovaj mladi dečko dobio je saradnje sa najskupljim brendovima i mnoštvo TikTok pratilaca, pa je uhvatio “poslednji voz” da upadne na listu top 10 najbogatijih.

9. Riyaz Ali – 2 miliona

Indijski TikToker koji ima samo 17 godina već ima 40 miliona pratilaca i dva miliona dolara u svom džepu. Njegovo vreme tek dolazi!

8. Jacob Sartorius – 3 miliona

Jedno od najmlađih lica na ovoj listi, Jacob je pre svog punoletstva zaradio impresivna tri miliona. Šta li ga tek čeka kada još odraste!

7. Dixie D’Amelio – 2,9/3 miliona

Čudno je što je Dixie toliko ispod svoje sestre Charli (koja je prilično visoko, videćete!) ali opet je dovoljno slavna da je upala na listu sedam najbogatijih. Rijaliti sa porodicom koji pokreće sigurno će joj doneti još slave!

Pročitajte još  Amerika dala Microsoftu 45 dana da odluči o sudbini TikToka!

6. Zach King – 3 miliona

Poznata je činjenica da momci zarađuju manje na TikToku – Zach King je od mladih momaka prošao najbolje, jer on ima vrlo lepa tri miliona dolara, što nije mala suma, da se ne lažemo!

5. Loren Gray – 5 miliona

Dok je TikTok još bio Musical.ly, Loren je snimala videe, a to radi i danas, godinama kasnije. Od svog šestog razreda do danas, Loren je postala prava bogatašica!

4. Addison Rae – 5 miliona

Očekivali ste je na prvom mestu, ali ona je već spala na četvrto. Addison se nije mnogo pomerila kad je bogatstvo na TikToku u pitanju, ali novca definitivno ima na pretek!

3. Baby Ariel – 6 miliona

Ako se neko trudio dugo da stekne bogatstvo i slavu na ovakvim platformama, to je Baby Ariel, jer ona je aktuelna još od vremena platforme Musical.ly! Ariel nije odustajala, pa je sada jedna od najplaćenijih TikTok zvezda, a bila je na naslovnicama svih mogućih slavnih magazina, pričajući o važnim temama.

2. Charli D’Amelio – 8 miliona

Charli je preko noći postala kraljica TikToka! Iako je to nekada bila Addison Rae, mesto na tronu lako se gubi, pa je sada tu Charli. Njoj je možda prilično pomogao i skandal koji je izbio kada je privukla pažnju javnosti zbog nepristojnog ponašanja prema svom kuvaru u emisiji njene porodice.

  1. Will Smith – 350 miliona
Pročitajte još  Amerikanci danas zabranjuju TikTok!

Will je, naravno, neko ko je najbogatiji na ovoj listi ne samo zbog TikToka već zbog svoje velike karijere bogate raznim poduhvatima. Sve što uzme, pretvori se u zlato. Na TikToku je za godinu dana dobio 40 miliona pratilaca!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Charli D’Amelio

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.