Munjevita slava, stiže do prvog mesta: Upoznajte TikTokera koji je prešao Addison Rae po pratiocima!

Ako ste mislili da su sestre D’Amelio i Addison Rae nepobedive i da na TikToku niko neće uskoro da ih pređe, prevarili ste se jer stigao je čovek koji preko noći uspeva da izdominira na ovoj društvenoj mreži i vrlo brzo stiže do prvog mesta po broju pratilaca! Addison Rae je već pobedio, tako da je vreme da ga upoznate.

Naime, u pitanju je čovek pod imenom Khaby Lame, a njegovi videi broje milione pregleda, čak i do 100 miliona! On svoje videe bazira na presmešnim reakcijama na “glupe” savete koji se ovom društvenom mrežom šire, tako da ih on parodira i ljudima se to posebno dopada.

Ovih dana je Lame prešao Addison po broju pratilaca za jedan milion (sada ima preko 82 miliona). Charli D’Amelio je jedina koja je za sada bolja od njega, sa 119 miliona, ali narod sumnja da Lame neće stići i tu brojku!

Autor: Famoza.net

Foto: TikTok/Khaby Lame

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Charli D'Amelio priča o tome da li je roditelji zaista iskorišćavaju

One thought on “Munjevita slava, stiže do prvog mesta: Upoznajte TikTokera koji je prešao Addison Rae po pratiocima!

  1. Što niste ubacili i neki njrgov video :/
    Inače on je totalno najjači lik na TT, potpuno je genijalan i presmešan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.