Hanin blog: Napisala sam svoje pjesme i zahvalna sam Marcusu i Martinusu na tome

Zdravo, ja sam Hana i ovo je prvi put da pišem svoj blog. Htjela sam sačekati i smisliti nešto lijepo i posebno da vam napišem, te je izgleda došao taj dan. Naime ja sam veliki MMer, te sam uvijek voljela muziku. U septembru, prosle godine, upisala sam se u školu pjevanja u Sarajevu (škola se zove Pop Rock škola Sarajevo), te počela da ozbiljnije učim da pjevam.

Dosta sam toga naučila,te sam jednoga dana došla na ideju da napišem svoju pjesmu. Tako sam na kraju napisala tri, a četvrta je u izradi! Uglavnom, ovoga sam se petka (na rođendan od MM) odvažila da pokažem jednu od pjesmama svojoj nastavnici pjevanja, te vidjeti da li joj se sviđa. Ona ju je pročitala na glas (što mi je bilo malo neugodno) te se na kraju nasmijala. Ja sam samo rekla: ,,Slatka je, zar ne?”, a ona je odgovorila: ,,Da jeste. Pa zaista je dobra! Hajde kad budeš sigurna u ostale pokaži mi, pa da osmislimo muziku za njih!” Bila sam presretna. Nekoliko učenika u našoj školi već ima svoje pjesme, a nikad nisam mogla niti zamisliti da bi i ja to mogla postići!!!

Mislila sam dovršiti sve pjesme (mislim, malo poboljšati neke stvari) pa iskopirati i donjeti svojoj nastavnici da i ostale pogleda. Nadam se da će joj se i one svidjeti. Mogu zahvaliti samo Marcusu i Martinusu, oni su mi dali hrabrost da budem što jesam! I jako sam im zahvalna!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.