Ariana Grande se oprostila od Maca Millera: Ljuta sam, tužna i ne znam šta da radim

Ariana Grande je tačno nedelju dana nakon smrti Maca Millera pronašla snage da se obrati svom bivšem dečku putem Instagrama i kaže sve što joj je na srcu posle ovako velike tragedije.

Ari je na Instagramu objavila video Maca koji se smeje pričajući joj nešto za vreme večere, a sve to prati dirljiv komentar koji glasi, “Obožavala sam te od dana kad sam te srela i kad sam imala 19 godina, a tako će i ostati. Ne mogu da verujem da te više nema. Ne mogu to da shvatim.”

Ari napominje da oseća jake emocije jer se toliko borila da on ozdravi. “Mnogo puta smo pričali o ovome. Toliko sam ljuta, toliko sam tužna i ne znam šta da radim. Bio si mi najdraži prijatelj toliko dugo, iznad svega ostalog. Toliko mi je krivo što nisam mogla da te popravim ili ti odagnam bol. Stvarno sam to htela. Najljubaznija, najslađa duša sa demonima koje nije zaslužio. Nadam se da si sad u redu. Odmaraj.”

Autor: Famoza.net
FOTO: Ariana Grande/Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Ariana Grande se oprostila od Maca Millera: Ljuta sam, tužna i ne znam šta da radim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.