Hailee Steinfeld: Viđam se sa Biebsom ali nije ono što mislite!

Iako TMZ i posle zvaničnog demantija insistira da su Hailee Steinfeld i Justin Bieber u vezi, glumica i pevačica je gostujući na radio stanici SiriusXM otkrila da u tome nema istine ali da joj je jasno zašto se pojavila takva zabuna.

Kako ona ističe, zaista se viđa sa Biebsom ali to već čini godinama, isključivo na prijateljskoj osnovi. Upitana direktno da li ima istine u priči da su oni par, Hailee je pojasnila. “Ne, nisam mu devojka. Znam da je skroz ludo, ne znam zašto ljudi od toga prave veliku stvar. Mi smo prijatelji, prijatelji smo godinama i to je to.”

Čitava priča inače je krenula u ponedeljak kad su njih dvoje viđeni u jednom hotelu u Njujorku a navodno njih je spojio pastor Carl Lentz koji im je zajednički prijatelj. Hailee je trenutno u vezi sa Cameronom Smoller koji je skroz običan momak i ne radi u industriji zabave.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailee Steinfeld

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Napokon: Niall Horan potvrđuje vezu sa Hailee Steinfeld?

One thought on “Hailee Steinfeld: Viđam se sa Biebsom ali nije ono što mislite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.