Glasine sve jače: Povratak 1D zakazan za mart ili april?

10

Directioneri su uvek verovali u to i izgleda da su bili u pravu – zvanične potvrde nema ali sve je više informacija da se slavni bend vraća na scenu narednog proleća!

Čitava stvar počela je nakon što je predstavljen novi 1D kalendar a na kome se nalaze mnoge slike koje do sad nismo viđali. Kako tvrde dobro upućeni izvori, one nisu izvučene iz arhive već su potpuno nove i pokazuju da bend želi da se vrati! Osim toga, “Hall of Fame” magazin prenosi da povratak možemo očekivati u martu ili aprilu a upravo tad će biti 18 meseci od završetka njihove poslednje turneje.

Kako se sve ovo uklapa u solo planove Harryja, Liam i Nialla teško je reći, dok jedino Louisu nije problem da se u bilo kom trenutku vrati. Ni turneja na kojoj bi momci pevali i 1D pesme ali i svoja solo izdanja nije nemoguća – slično su radili i drugi bendovi u prošlosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry i Louis pisali fandomu: "Promenili ste nam život, vi ste najbolji deo našeg tima!"

15 thoughts on “Glasine sve jače: Povratak 1D zakazan za mart ili april?

  1. 1D su najboljiiiii,ko zali sveske na 1D imate u Rodi ja sam kupila ustavri mama mi je kupila kad je bila sasvim slucajno???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.