Liam Payne podgrejao tračeve o 1D dokumentarcu ove godine!

Da li će se One Direction konačno ove godine vratiti? Da li će se One Direction ikada vratiti? Da li je moguće četiri momka sa potpuno različitim solo stilovima ponovo staviti na gomilu? Sa jedne strane to deluje sasvim izvodljivo, čak i realno, jer koliko god da je One Direction bio popularan, toliko momci kao solo ne uspevaju da postignu ni jednu trećinu, što je, nažalost, najviše problem kod Liama Paynea čija solo muzika očajno prolazi. Upravo Liam ovih dana podgreva tračeve o povratku benda, čak i o dokumentarcu koji bi mogao biti objavljen.

One Direction će ove godine proslaviti desetu godišnjicu postojanja, jer su se momci prvi put pojavili 2010. godine, a ovo je, složićete se, jako važna godišnjica koju bi momci trebalo da proslave. Ne možemo znati da li će oni ovaj jubilej iskoristiti za povratak na scenu, ali Liam Payne dao je sugestiju tokom boravka u Dubaiju da bi ove godine mogao da izađe njihov film! “Ne mogu tačno da se setim kakva je svirka bila kad smo ovde bili kao bend, jer sve mi je mutno u tim probama, vrištanjima i avionima. Ali mislim da smo snimili taj koncert i da će biti deo dokumentarca koji će izaći oko godišnjice” izjavio je Liam. Kad je bolja prilika za obeležavanje godišnjice filmom nego na desetu godišnjicu?

Pročitajte još  Genijalno: Neko je spojio sve prve solo singlove 1D momaka u jednu pesmu! (video)

Ovih dana šuška se i da je 2020. godina definitivno ta koja će doneti povratak 1D, a kako kaže Mirror, to pokazuju kladionice koje su smanjile dobitak za one koji se klade da se bend vraća. Male su šanse da se bendu vrati Zayn Malik, tako da se pretpostavlja da će 1D opet imati četiri člana, a čudno je i da Harry Styles planira da se ujedini sa ostalim momcima, jer njegov drugi album “Fine Line” osvaja sve top liste, dok Louis, Niall i naročito Liam ne uspevaju da naprave veće uspehe.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Komšije ljute: Cherylina i Liamova kuća smrdi na pokvarena jaja!

One thought on “Liam Payne podgrejao tračeve o 1D dokumentarcu ove godine!

  1. Daj Bože!!!!!!!! <3 Ja njih pratim jos od 2011/12 i voljela bih vise nego ista da se spoje,al takodjer sa Zaynom….. Bitno je da se ikako sastave,ima ih cetiri i to je vrlo dobro (vljd..nije sigurno oce li se sastavit,ali ima nade <3 ).

    DIRECTIONERFOREVER <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :* ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.